Veel gestelde vragen


Vanaf 5 personen zijn er alternatieven bij slecht weer of geen wind. De alternatieven worden van te voren besproken.
Men dient met ons 2 dagen van te voren contact op te nemen om nog het een en ander te bespreken. In dit gesprek geven wij aan wat de weersverwachting is.

Het weer hebben wij HELAAS niet in eigen hand en aangezien wij jullie een fantastische dag willen bezorgen is het van belang dat de weersomstandigheden goed zijn.

Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen.

ER IS VOOR IEDEREEN EEN GEPAST ALTERNATIEF BIJ SLECHT WEER!

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is de veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen.
Voor de meest actuele parkeersituatie, verwijzen wij je door naar: http://www.parkeren-denhaag.nl/scheveningen
Dit is afhankelijk van de activiteiten, maar in vrijwel alle gevallen raden wij aan om gemakkelijke schoenen en kleding aan te trekken en tevens een zonnebril mee te nemen.
Voor specifieke informatie over de kleding, kan je het beste contact met ons op namen.
In de bevestigingsmail staat het telefoonnummer van de instructeur, de routebeschrijving en wat je allemaal precies mee moet nemen. Als je nog vragen hierover hebt, neem dan gerust contact met ons op!
De groep wordt 15 minuten voor aanvang van het arrangement verwacht bij Strandweg 3b (ter hoogte van de vuurtoren op het strand), 2586 JK Scheveningen.

Op de Vissershavenweg kunt u gratis parkeren. Dit is maximaal 5 minuten lopen vanaf de locatie.

De navigatie kan je het beste instellen op Vissershavenweg.

Op de boulevard wordt streng gecontroleerd op parkeren. Vergeet dus geen kaartje te kopen!

Mochten zich op de dag zelf voor de aanvang van het arrangement problemen voordoen, dan kunt u tevens contact opnemen met tel: 06-47037110